luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victor Pițurcă se teme pentru FCU Craiova: „Normal că țin cu ei”

Victor Pițurcă spune că ambițiile lui din fotbal au fost foarte mari, indiferent de locul în care a antrenat. El a dat CSU Craiova ca și exemplu, spunând că putea să câștige titlul cu formația patronată de Mihai Rotaru, doar că el își dorea să formeze un lot competitiv pe termen lung, pe care să îl ducă în Liga Campionilor.

Campionatul îl câștigi. Eu, dacă rămâneam la Craiova, dacă voiam neapărat fiecare meci să-l tratez la câștig și să joc numai să câștig, aș fi reușit să câștig campionatul. Pe mine mă interesa Liga Campionilor, nu Europa League. Trebuie să ai o echipă de valoare, să faci o selecție. Acum nu se face o selecție corectă, bună. Nu sunt oameni care să o facă. Uitați-vă la Craiova lui Mititelu, la Rapid”, a explicat Victor Pițurcă pentru Orange Sport.

FCU Craiova este pe ultimul loc în Liga 1. Adrian Mititelu spunea că are un lot foarte valoros, la începutul acestui sezon. El țintea cupele europene și să fie mai bine clasat decât rivalii din oraș. Nu a reușit nici măcar să ajungă în play-off, iar acum are șanse foarte mari să retrogradeze, dacă situația nu se va stabiliza cât mai repede.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victor Pițurcă spune că ține cu ambele echipe din Craiova și că nu ar avea de ce să nu o facă. El este, totuși, mai îngrijorat pentru formația lui Adrian Mititelu și este surprins de felul în care lucrurile au mers în acest sezon, când Dinamo părea ca și retrogradată, urmând ca lupta din subsolul clasamentului să devină una foarte strânsă.

Eu, de exemplu, care sunt craiovean, țin cu ambele echipe. Sunt două echipe din Craiova, ce? Când era Electroputere, la fel, țineam cu ei când jucau cu o echipă din țară, că erau din Craiova. Stau în Voluntari, țin și cu Voluntariul acum. Nu împart viața cu Voluntariul (n.r. – râde), dar e echipa unde locuiesc, normal că țin cu ei. Îmi e frică să nu retrogradeze. Se luptă cu Dinamo, vă imaginați… când mă gândesc la lucrul ăsta, parcă visez urât, adică ce a ajuns Dinamo. Se poate întâmpla, nu doar Dinamo a trecut prin astfel de perioade, au trecut cluburi mari, din diverse motive”, a mai declarat antrenorul.

Politica