luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rânca sub gunoaie! Zeci de voluntari au curățat stațiunea

“Suntem extrem de bucuroși pentru ce am putut să realizăm în aceste trei zile”

Sute de saci plini cu PET-uri, ambalaje și diverse resturi au fost aruncate în pădure, atât de către turiști, cât și de către unii cabanieri. Aceasta este consecința acțiunii de ecologizare desfășurată în ultimele trei zile în zona Rânca. Voluntarii care s-au implicat în acest demers afirmă că rezultatul este de-a dreptul impresionant, potrivit Pandurul.

În mijlocul pădurii, au descoperit lucruri pe care nici nu și le-ar fi putut imagina: saltele uzate, televizoare vechi, un grătar abandonat, un frigider, materiale de construcții și o varietate de deșeuri care nu ar trebui să aibă loc în mediul natural.

“Suntem extrem de bucuroși pentru ce am putut să realizăm in aceste trei zile. A fost poate, cea mai reușită și eficientă acțiune de până acum. Ca niciodată, am fost atât de mulți și uniți, iar rezultatul se vede! Abia așteptăm să continuăm de unde am rămas, pentru a elibera pădurile Râncii de urâțenia umană”, e mărturia Danei Oniga.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Zeci de adulți și copii, iubitori de natură, și-au dat mâna și au strâns gunoaiele aruncate de alții printre brazi în speranța că vor trage încă un semnal de alarmă dintr-un șir lung și că oamenii certați cu bunul simț vor înțelege, într-un final, că natura e mai frumoasă când nu e sufocată de gunoaie.

Politica