luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aurelian Chițu nu mai rezistă mult la FCU Craiova: „E un moment foarte greu”

Aurelian Chițu a criticat și el arbitrajul din meciul FC Botoșani – FCU Craiova 4-1. Atacantul trupei din Bănie a fost eliminat și consideră că acea decizie a fost nedreaptă pentru el, dar a cântărit și foarte mult în perspectiva jocului alb-albaștrilor, care nu au mai făcut față, pe finalul partidei. Oltenii au primit goluri pe bandă rulantă și aproape că nu au mai contat deloc în ofensivă, de când au rămas în 10 oameni.

Supărarea lui Aurelian Chițu vine și în contextul în care acesta nu vrea să retrogradeze cu FCU Craiova, fix înainte să plece de la echipa lui Adrian Mititelu. Fotbalistul este dorit de CFR Cluj, unde urmează să fie prezentat Dan Petrescu, pe banca tehnică. În ciuda faptului că e aproape sigur că va ajunge la o altă formație din Liga 1, atacantul nu suportă gândul că FCU poate ajunge în B.

Nu ştiu cum să încep. Aş vrea să spun că la începutul meciului domnul arbitru mi-a spus că nu vrea să iasă în evidenţă, că noi treuie să ieşim în evidenţă. Este ruşinos. Mâine se va trece cu vederea şi se va uita tot. Nici nu a fost vorba de penalty. Cartonaş roşu nu mai zic. Doar dacă vrei să ieşi în evidenţă cum ai zis să nu faci la începutul meciului. Ce să mai zic. A stricat jocul. Noi am jucat foarte bine 40-60 de minute. Nu a fost nimic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poate dai fault. Niciodată nu poţi să dai roşu. Altfel, ne lăsăm toţi de fotbal. E un moment foarte greu pentru noi. Parcă nu avem voie să câştigăm. Aş vrea să se spună ceva, să se facă ceva. Am început mai greu repriza a doua. Dacă dai acel penalty… Nu mai avem voie să ne atingem, nu mai suntem bărbaţi. Şi acest domn arbitru este… Şi cei de la Botoşani au stat numai pe jos. Nu am ce să le spun lor”, a spus Aurelian Chițu.

Politica