luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locul 4 pentru Lupi la turneul final under 17

La un singur an distanță de la înființare, CS Vâlcea 1924 reușește un nou succes important. Echipa de juniori under 17 au reușit să acceadă în penultimul act al turneului final al Campionatului Național.

Elevii lui Darko Pandurovic și ai Ancăi Nițulescu au debutat în grupă cu o înfrângere, 68-94 contra ploieștenilor de la Petrolul apoi au reușit două succese, 83-72 cu Phoenix Galați și 81-59 cu Leii București și au terminat pe poziția a doua a ierarhiei. În semifinale, Lupii Negri au întâlnit pe Stars Iași și au condus pe tabela de marcaj în cea mai mare parte a timpului. Câștigători au fost moldovenii, 79-71 și vâlcenii au disputat finala mică.

Adversarii de la CSU Andu Sibiu au fost mai buni și s-au impus fără prea mari probleme, 72-58. Campioană a României este Petrolul Ploiești care a dispus fără drept de apel, în finala mare, de Stars Iași, 111-53. În ultima zi a turneului final la Râmnicu Vâlcea a fost prezentă și chinezoaica Li Yueru, componentă a formației din WNBA, Los Angeles Sparks.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dragoș Constantinescu a fost inclus în echipa turneului final, baschetbalist de perspectivă care a prins și lotul echipei de seniori a clubului.

Andi Niculescu

Politica