luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La Râmnicu Vâlcea- PNL pierde orice șansă pentru primărie! Vicențiu Mocanu, candidatul AUR, este singurul care-l mai poate învinge pe actualul primar

Vineri, 12 aprilie, a avut loc o mutare surpriză a USR Vâlcea.  În conferință de presă deputatul Ion Marin Lazăr, parlamentar echilibrat, serios și cu câteva realizări parlamentare, a anunțat că a intrat în cursa pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.

Presa locală spune că decizia parlamentarului USR are ca scop salvarea partidului său și că prin această candidatură încearcă să mențină USR în consiliul municipal și să acceadă în Consiliul Județean Vâlcea.

Electoratul liberal însă, se va rupe acum în două. Mulți liberali vechi nu-l simpatizează deloc pe candidatul Virgil Pîrvulescu și nici nu-l percep ca fiind liberal. Acum toți cei din PNL nemulțumiți de conducerea municipală sau județeană a partidului și de listele făcute de candidații PNL, își vor duce voturile spre candidatul USR. În același timp, primarul în funcție pierde o parte din voturile useriștilor care păreau că nu vor avea candidat la primărie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vicențiu Mocanu, candidatul AURră, mâne unica soluție pentru cei ce-și doresc schimbarea edilului actual  și singurul candidat capabil să adune simultan  voturile tinerilor și indecișilor lângă cele ale electoratului AUR.

Andi Niculescu

Politica