luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Demonstrație de eleganță în Bănie. SCM Craiova și-a prezentat secția de echitație

SCM Craiova și-a prezentat secția de echitație, duminică, pe Hipodromul din Parcul „Nicolae Romanescu”. Zeci de craioveni au fost prezenți la eveniment și au privit din tribune cum cei 22 de sportivi și partenerii lor au defilat, s-au antrenat și au oferit demonstrații elegante, demne de un sport nobil.

SCM Craiova are secție de echitație de trei ani. Echipa este tânără și cu puțină experiență, dar rezultatele bune nu au întârziat să apară, iar fiecare component al trupei din Bănie este ambițios și vrea să ajungă la cel mai înalt nivel. Managerul secției de echitație de la SCM Craiova, Victor Hagiu, a lăudat felul în care fiecare copil care vine la antrenamente se dedică acestui sport.

Suntem o secție înființată de 3 ani. Când am preluat această secție erau 6 sportivi. La ora actuală suntem 22. Sunt niște copii extraordinari, care muncesc zilnic. Ei vin la antrenamente cel puțin două ore pe zi. Pentru a ajunge să încaleci un cal trebuie să începi munca de joc. Ei vin, își spală calul, îl perie, pun șaua pe el, urcă pe el, iar după ce termină antrenamentul, dau șaua jos, îl spală, îl plimbă, apoi îl bagă în boxe. Acești copii sunt minunați. Fac până și curățenie în boxa calului”, a explicat Victor Hagiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica