luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO! Mehedințean amendat pentru că a batjocorit un animal

Un bărbat de 58 de ani, din comuna mehedințeană Pătulele a fost amendat cu amendă de 14.700 de lei pentru că a batjocorit un măgar. Acesta a fost filmat de alți bărbați din comună, iar în imagini, se vede cum animalul este legat de o dubă și tras cu mașina, scrie informatiadeseverin.eu. Poliția s-a autosesizat în acest caz.

„La data de 10 aprilie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la posibila rănire a animalului, cu intenție, fără drept, fapt pentru care s-au deplasat la fața locului.

În urma cercetărilor efectuate au stabilit că animalul aparține unui bărbat de  58 de ani, din comuna Pătulele, pe care îl deține fără documente sanitar-veterinare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, medicii veterinari din cadrul biroului nu au identificat leziuni traumatice ce ar fi putut surveni în urma acestui incident, stabilind că nu sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracțiuni privind protecția animalelor”, au declarat reprezentanții IPJ Mehedinți.

Medicii veterinari au constatat că animalul este bine și nu are răni. Bărbatul a fost amendat cu amendă în valoare de 14.700 de lei pentru nerespectarea condiţiilor de viaţă şi bunăstare ale animalelor.

sursa foto-video: RTS

Politica