luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJ Mehedinți, în proiecte antidrog

Consiliul Județean (CJ) Mehedinți se alătură elevilor de la Colegiul „Odobleja” care derulează un proiect antidrog. O dezbatere pe această temă va avea loc joi.

„Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat astăzi protocolul de colaborare între Consiliul Județean Mehedinți și Colegiul Național Pedagogic ,,Ștefan Odobleja”, prin care ne angajăm să sprijinim implementarea activităților proiectului antidrog ,,Renunță la dependență! Fii independent!”, un proiect curajos, în premieră în județul Mehedinți.

Una din activitățile proiectului vizează o dezbatere ce va avea loc în data de 11.04.2024, cu privire la dezvoltarea de activități comune între instituțiile cu atribuții in domeniu. Pe lângă reprezentanții instituțiilor, vor fi prezenți aproximativ 130 elevi, părinți , cadre didactice și voluntari”, au transmis reprezentanții CJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În plus, în urma semnării acestui protocol, administrația județeană ar urma să premieze elevii câștigători ai concursului de idei privind extinderea proiectului în toate liceele din Mehedinți. Concursul va fi organizat în etapa „Proiectul nostru, ideile tale”, cuprinsă în proiectul ,,Renunță la dependență! Fii independent!”.

La semnarea protocolului de colaborare au fost prezenți elevi ai Colegiului National Pedagogic ,,Ștefan Odobleja” împreună cu Veronica Nicolae, consilier școlar.

“Am decis să ne implicăm în sprijinirea derulării acestui proiect pentru că vedem cu toții, pe toate mijloacele de comunicare, tragediile care se petrec în rândul consumatorilor de droguri și urmările pe care le are consumul de droguri asupra sănătății și chiar vieții tinerilor!

Din acest motiv, îi felicit pe elevii implicați în acest proiect și le doresc mult succes în implementare!

O felicit, de asemenea, pe doamna consilier Veronica Nicolae pentru coordonarea proiectului și a elevilor și sper, din tot sufletul, să aibă un efect pozitiv în rândul elevilor din Drobeta Turnu Severin și din județul Mehedinți!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica