luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„O să mirosiți ca un sconcs”. Geaca de rafie a Deliei i-a încăierat pe designerii români

Face ce face Delia Matache, și iar șochează! De curând, artista s-a pozat purtând o geacă inedită, care seamănă perfect cu celebrele sacoșe de rafie care pot fi găsite și în piețe. Ținuta excentrică a artistei este o reinterpretare a sacoșelor tradiționale din rafie, iar geaca ei prezintă același model în carouri ca și celebrele papornițe de altădată. Cu toate acestea, finisajele sunt ale unei piese vestimentare moderne și sofisticate.

Geaca din rafie este creația unui brand românesc sustenabil și circular, care folosește materiale reciclate pentru realizarea pieselor vestimentare. Cu toate că prețul inițial al unei astfel de jachete este destul de piperat, 1.200 de lei, aceasta se află în prezent la reducere și poate fi achiziționată la doar 450 de lei.

Apariția artistei nu a fost lăudată de toți fanii ei, unii au și criticat-o. „Dacă nu mai ascultă nimeni muzica ei trebuie să iasă în evidență cu ceva”, „Se prostește și vrea să iasă din tipare, să impresioneze și, de ce nu, să șocheze, fără să se gândească la inutilitatea aparițiilor ei! A devenit banală”, „Extravaganțele nu o prind”, „Puțină decență nu i-ar strica!”, sunt comentariile fanilor ei din mediul online.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce a fost criticată, creatorul de modă Cătălin Botezatu a analizat ținuta Deliei cu geaca de rafie. „În ceea ce privește produsul purtat de Delia, l-am văzut, mi se pare foarte cool, foarte Delia. Ea este printre puținele vedete care știu să îmbine branduri cunoscute cu cele no name, unele poate că sunt foarte ciudate, dar sunt destinate oamenilor care au curaj, care vor și sunt altfel față de alții. Delia este specială, de la muzică până la aspectul ei vestimentar, este tot timpul la extreme, șochează, are curaj. S-a jucat cu acest model, pentru unii poate fi numai un material din plasă de rafie din Obor, însă Delia denotă că este foarte inventivă. Modelul este apreciat de cei care vor să vadă dincolo de niște aparențe”, a spus designerul pentru Playtech.

Și a continuat: „Oamenii de genul Deliei nu vor fi niște oameni monotoni, mai ales în ceea ce privește ținuta vestimentară. Acest outfit este foarte bine făcut, a ales întreaga ținută perfect, interesant. Ea a mai apărut cu niște încălțări imense, din plastic, cu care a șocat, dar care erau în trand, în lume. Deci, fata știe!”.

În schimb, Florin Burescu, care o îmbracă pe Maria Constantin, nu recomandă ca geaca de rafie purtată de Delia să fie îmbrăcată zi de zi.

„Se pare că lumea nu mai are pe ce să arunce banii, chiar și redusă la preț, 450 de lei este mult. Nu o recomand pentru purtarea de zi cu zi, căci nu are fibre naturale, este casantă, nu are cădere, este un material din plastic și stă inestetic pe corp. Faptul că Delia a făcut o ședință foto este un lucru bun, apreciez ideea, dar această geacă nu o purtați niciodată pe stradă.

Dacă vreți să aruncați banii pe această geacă, e bună ca să aveți 2-4 poze, înțelegem și nebunia oamenilor. Fiind realizată din plastic, corpul nu respiră și o să mirosiți ca un sconcs!”, a declarat Florin Burescu pentru aceeași sursă.

Foto: Facebook/Delia




Politica