marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Eugen Trică s-a întors la FCU Craiova, dar Napoli nu pleacă

Eugen Trică s-a întors la FCU Craiova, după ce echipa lui Adrian Mititelu a fost eliminată din Cupa României. Antrenorul care ultima dată a activat la Alexandria, în liga a doua, s-a prezentat la sediul clubului, unde s-a întâlnit cu Nicolo Napoli, cel pe care îl înlocuiește pe banca tehnică a alb-albaștrilor.

Napoli va rămâne, totuși, la FCU Craiova, ca director tehnic. Mititelu l-a instalat pentru a patra oară pe Trică în Bănie și nu a vrut să bifeze și o nouă demitere a lui Nicolo Napoli. Fosta echipă a lui Eugen Trică a anunțat deja plecarea tehnicianului.

Mulțumim Eugen Trică! Antrenorul echipei noastre de fotbal, Eugen Trică, a ales să plece de la CSM Alexandria, răspunzând ofertei înaintate de clubul de primă divizie, FC U Craiova 1948. Eugen Trică a preluat echipa noastră în decembrie 2023, în tentativa de a ne salva de la retrogradare. Cu olteanul pe banca tehnică, în cele cinci meciuri disputate, am obținut patru puncte. Impresia de final este una bună pentru Eugen Trică, în ultimele două partide echipa fiind neînvinsă, după 1-1 cu Metaloglobus și 3-1 cu CSC Dumbrăvița, la debutul în play-out. CSM Alexandria va continua lupta pentru evitarea retrogradării, la cârma formației noastre fiind instalat antrenorul secund de până acum, Sorin Albean, profesorul care a mai asigurat interimatul și după plecarea lui Alin Pînzaru. Mulțumim Eugen Trică și mult succes în primul eșalon!”, au transmis cei de la CS Alexandria.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tehnicianul de 47 de ani va fi antrenat, în același sezon, trei echipe din trei ligi diferite:

  • Gloria Băneasa – Liga a III-a (12 septembrie – 19 decembrie 2023)
  • CSM Alexandria – Liga a II-a (21 decembrie – 4 aprilie 2024)
  • FCU Craiova 1948 – Liga I (numit pe 4 aprilie)
spot_img
spot_img

Politica