sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO. 18 sportivi și 11 antrenori au fost premiați la Gala Sportului Școlar Doljean

O nouă ediție a Galei Sportului Școlar Doljean a avut loc miercuri, în Amfiteatrul Inspectoratului Școlar Județean Dolj. În cadrul acestui eveniment au fost premiați elevi și profesori sportivi care au obținut rezultate notabile la competiții internaționale, balcanice, europene și mondiale, din diferite sporturi.

18 sportivi și 11 antrenori ai acestora au fost premiați. Premiile au atins o valoare totală de 50.000 de lei, fiind oferite de Consiliul Județean. Sumele de bani acordate au fost diferite, în funcție de rezultatele obținute de sportivi la diferite competiții și au fost cuprinse între 1000 de lei și 5000 de lei pentru sportivul, respectiv antrenorul anului.

Dragi elevi, mă bucur astăzi să fiu alături de dumneavoastră, aici, pentru a celebra excelența în sport. Este un moment minunat, pe care îl sărbătorim, an de an, și motivele de bucurie sunt date de eforturi comune, eforturi susținute, ale voastre, ale sportivilor. Eforturi susținute de către profesorii-antrenori, de către părinți și familii, dar nu în ultimul rând, eforturi susținute de autorități. Pentru că acest eveniment nu ar fi fost posibil fără sprijinul Consiliului Județean Dolj, fără sprijinul autorităților locale. Avem alături parteneri de nădejde”, a spus Inspectorul școlar general al ISJ Dolj, Daniel Ion.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La evenimentul organizat de Inspectoratul Școlar Dolj, pe lângă sportivi, profesori, antrenori și părinți, au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților locale și județene, reprezentanți ai Direcției de Sport, ai IPJ, ISU sau ai Jandarmeriei. Aceștia au fost și ei premiați, simbolic, în semn de apreciere.

Politica