sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dan Ilie Morega cere să i se ridice arestul la domiciliu

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega vrea să i se ridice arestul la domiciliu primit după ce a fost prins conducând în mod repetat cu permisul suspendat. Morega a bătut și o jurnalistă care, a intrat neinvitată în biroul său, scrie stiripesurse.ro.

Morega spune că nu a bătut pe nimeni și că dacă jurnalista dorește, să depună plângere împotriva lui.

Am mers la București și am depus la DIICOT și la DNA memorii pentru hotii care sunt la nivelul Gorjului. Tara mea este furata. Nu am impins nicio jurnalista. A venit la mine, a fortat usa, proprietate privata, eu i-am inchis usa si am impins-o. Nu a cazut, nu a patit nimic. Politistii au rugat-o sa faca plangere, nu a facut nimic.
Niciodata nu o sa-mi cer scuze pentru că nu am lovit-o. Cum sa-mi cer daca nu avea acreditare pentru nicio conferinta de presa? Dvs. v-ar conveni sa vina cineva peste dvs. in casa?
Nu sunt fara permis, nu am lovit pe nimeni, nicio fata, niciun caine, nimic.
Am facut plangere la DIICOT si DNA si toate dosarele lor, ale celor care nu au experienta decat de 3-4 ani si vor sa faca pe procurorii, nu e posibil asa ceva, e batjocura curată”
, a spus fostul prefect de Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a fost trimis în arest la domiciliu, sâmbăta trecută, după ce a fost prins la volan fără permis a șasea oară, aflându-se sub control judiciar. Morega așteaptă acum decizia în vederea arestului la domiciliu.

Politica