sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nicolae Manolescu, preşedintele Uniunii Scriitorilor din România, va fi înmormântat la Cimitirul Sfântul Ioan din Râmnicu Vâlcea

Uniunea Scriitorilor din România  a anunțat  că înmormântarea va avea loc marţi, 26 martie, de la orele 12,30 la Cimitirul Sfântul Ioan din Râmnicu Vâlcea.

„Uniunea Scriitorilor va pune la dispoziție celor care doresc să participe două autobuze care vor pleca de la sediul Uniunii Scriitorilor marţi, 26 martie, ora 9,00″, este mesajul transmis de Uniunea Scriitorilor din România.

„Cel mai important critic român de după Al Doilea Război Mondial” criticul literar Nicolae Manolescu a murit sâmbătă, 23 martie, la Spitalul Elias din București, a anunțat instituția într-un comunicat.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cu profundă durere încetarea din viață a academicianului Nicolae Manolescu (1939-2024), Președintele Uniunii Scriitorilor, director al săptămânalului „România literară”, critic și istoric literar de mare reputație, una dintre cele mai mari personalități ale literaturii române din toate timpurile”, a transmis Uniunea Scriitorilor din România.

Andi Niculescu

Politica