miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, chinuită de echipa lui Eugen Trică, în amical

FCU Craiova s-a chinuit în meciul disputat împotriva celor de la CSM Alexandria, echipă care se află pe penultimul loc în liga secundă, cu doar 9 puncte obținute în sezonul regulat și e antrenată de Eugen Trică. Oltenii s-au impus la limită, scor 1-0, după ce Leo Lacroix a marcat în minutul 78. Nicolo Napoli a trimis în teren cel mai puternic prim 11 pe care l-a avut la dispoziție, în condițiile date.

Echipa de start a Craio.vei: Mogoșanu – Compagnucci, Kvakic, Lacroix, Mascarenhas – V. Pop, D. Albu – Dragu, Bauza, Van Durmen – Chițu.

A fost un meci foarte greu, de bătaie, am alergat foarte mult. Am simulat puțin meciul care va urma, cel cu Oțelul. Am pus în practică câteva lucruri pe care le-am pregătit săptămâna asta. Nu am pus accentul pe rezultat, dar m-aș fi bucurat dacă am fi marcat mai mult. Ne concentrăm pentru meciul cu Oțelul, este foarte important. Cred că ar trebui să ne fie puțin frică de locul din clasament. Cred că avem calitate și trebuie să arătăm asta. Trebuie să muncim și să luptăm până la capăt. Am avut jocuri foarte bune, însă nu am fost constanți. Faptul că nu mai reușim să înscriem cred că este ceva de moral. Trebuie să câștigăm meciul următor. Am mare încredere în echipă”, a spus Alexandru Albu, la finalul meciului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica