joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încălțăminte de copii contrafăcută, depistată de polițiștii din Vama Bechet

Un bulgar a fost prins la punctul de trecere al frontierei Bechet cu aproape 2 mii de încălțăminte contrafăcută. El se deplasa pe ruta Grecia-Polonia, aproximativ  1.920 perechi de încălțăminte pentru copii (sandale), toate având inscripția unei mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

„În data de 24.03.2024, în jurul orei 07.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean bulgar, în vârstă de 40 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă. Conform documentelor de însoțire a mărfii, acesta transporta diverse bunuri, pe ruta Grecia-Polonia. În urma efectuării controlului în comun cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Bechet, în compartimentul de marfă al semiremorcii, a fost descoperită cantitatea totală de 1.920 perechi de încălțăminte pentru copii (sandale), toate  având inscripția unei mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute. Bunurile descoperite, au fost evaluate la valoarea de  422.400 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către lucrătorii din cadrul Biroului Vamal Bechet, în vederea continuării cercetărilor, întrucât șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență”, au transmis polițiștii de frontieră.

Faţă de șoferul bulgar se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii  de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica