joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încălțăminte și haine contrafăcute confiscate de polițiștii de frontieră

Sute de haine și încălțăminte contrafăcute au fost condiscate de polițiștii de la vama Calafat. Aceștia au oprit pentru control un bărbat de 45 de ani din Bulgaria care mergea spre Germania. 929 de bunuri au fost confoscate de polițiștii de frontieră.

„În data de 20.03.2024, în jurul orei 07.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion, un cetățean bulgar, în vârstă de 45 de ani. Conform documentelor prezentate, acesta transporta diverse bunuri pe ruta Bulgaria-Germania. Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit,  în compartimentului de marfă, mai multe cutii de carton care conțin bunuri inscripționate cu numele unor mărci cunoscute. În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de  929  bunuri contrafăcute,  constând în articole vestimentare, încălțăminte și marochinărie, inscripționate cu numele unor mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute”, potrivit polițiștilor de frontieră.

Produsele, în valoare totală de aproximativ de  278.700 lei  dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica