sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Taximetrist din Orșova înjunghiat

Un taximetrist din orașul Orșova, Mehedinți, a fost înjunghiat. Totul s-a întâmplat, joi după-masă, pe o stradă din oraș. Acesta a fost înjunghiat în urma unui conflict spontan izbucnit între el și un alt bărbat. Oamenii legii sunt la fața locului și fac ceretări. Taximetristul a fost transportat la spital.

Revenim!

UPDATE: „La data de 21 martie a.c., ora 12.58, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată de un bărbat de 23 de ani, din orașul Orșova cu privire la faptul că pe strada Ștefan cel Mare, din aceeași localitate, ar fi avut loc un conflict în urma căruia un bărbat ar fi fost tăiat în zona antebrațului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat polițiștii orșoveni, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că între doi bărbați de 29, respectiv 23 de ani ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 29 de ani ar fi fost rănit cu un obiect tăietor înțepător la nivelul antebrațului stâng.

Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, iar ulterior, a fost externată.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au spus reprezentanții IPJ Mehedinți.

sursa foto: FB

Politica