sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Mehedinți. Un copil de 6 ani a ajuns rănit la spital

Un copil de 6 ani și un adolescent de 18 ani au ajuns răniți la spital după ce au fost implicați într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat, joi dimineață, în Drobeta-Turnu Severin. Tânărul de 18 ani conducea, iar la un moment dat a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o mașină condusă de o femeie de 34 de ani.

„La data de 21 martie a.c., ora 08.25, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de o femeie de 34 de ani, cu privire la faptul că pe strada Cicero, la intersecția cu strada Ion Minulescu, din municipiu, s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier, iar din verificările efectuate au stabilit că un tânăr de 18 ani, din comuna Breznița-Ocol a condus un autoturism pe strada Cicero, iar după intersecția cu strada Ion Minulescu ar fi efectuat o manevră de depășire și a pătruns pe celălalt sens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de apelantă. Din accident, a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 18 ani, care a refuzat transportul la spital și a unui minor de 6 ani, pasager în autoturismul condus de femeie, care a fost transportat la unitatea medicală”, transimte IPJ Mehedinți.

Copilul de 6 ani era în mașina femeii de 34 de ani și a ajuns la spital, dar și șoferul de 18 ani a ajuns la o unitate medicală rănit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cei doi conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. De asemenea, tânărul a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, mai spun polițiștii.

Politica