luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Noul BIROU VAMAL a fost inaugurat

Astăzi, 14 martie, a avut loc inaugurarea clădirii în care va funcționa Biroul Vamal Vâlcea. Imobilul se află în afara orașului, în zona Parcului Industrial Sud.

Investiția a fost demarată în baza unui acord încheiat cu Ministerul Finanțelor – în subordinea căruia funcționează Biroul Vamal – și a fost motivat de necesitatea scoaterii din zona centrală a traficului greu care aglomera sau chiar bloca deseori circulația autovehiculelor în vecinătatea actualului sediu al vămii, situat la doar câteva sute de metri de la kilometrul „0” al orașului Râmnicu Vâlcea.

Imobilul ce va sluji ca viitor sediu al Biroului Vamal cuprinde birouri, grup sanitar propriu, accese separate pentru public și personal, padoc pentru câinii echipelor canine de contol, spații de cazare a acestora, spatii pentru instruire etc. Incinta funcțională cuprinde un drum de acces controlat, parcaje pentru trafic greu, magazii pentru mărfuri, sistem monitorizare video și control antiefracție al incintei, control poartă, iluminat public, spații verzi amenajate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andi Niculescu

spot_img
spot_img

Politica