vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicențiu Mocanu: „Tinerii din Vâlcea blocați în chirie. Credite scumpe, dezinteres din partea autorităților și o coaliție toxică PSD-PNL”

Tinerii din Vâlcea sunt blocați în chirie, au credite scumpe și se confruntă cu dezinteres din partea autorităților. Asta afirmă Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

El spune că este nevoie de credite ieftine pentru tineri, dar și locuințe sociale la prețuri accesibile.

„Visul tinerilor din Vâlcea de a avea o casă proprie se îndepărtează tot mai mult. Ratele la credite ipotecare sunt exorbitante, o consecință directă a politicilor PSD și PNL, care au ignorat complet nevoile tinerilor și ale persoanelor aflate în dificultate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Soluții pragmatice pentru o problemă complexă: credite ieftine -avem nevoie de un program guvernamental care să ofere credite ipotecare cu dobânzi subvenționate pentru tineri; construcții de locuințe sociale-statul trebuie să investească în construirea de locuințe sociale care să fie puse la dispoziția tinerilor la prețuri accesibile”, afirmă candidatul AUR la primăria Râmnicului.

Acesta reclamă un dezinteres total din partea autorităților locale.

„Din păcate, administrația județeană Vâlcea nu a demonstrat niciodată interes real pentru rezolvarea problemei locuințelor. Tinerii sunt ignorați, iar cei aflați în nevoie nu primesc sprijinul necesar.

Doar prin unirea forțelor vom putea aduce schimbarea. Trebuie să ne unim forțele și să punem presiune pe autorități pentru a le determina să ia măsuri concrete pentru a facilita accesul tinerilor la o locuință decentă. Împreună, putem transforma visul unei case în realitate pentru toți tinerii din Vâlcea.

Nu mai putem accepta credite scumpe care sufocă tinerii din punct de vedere financiar, dezinteresul total din partea autorităților locale,o coaliție PSD-PNL care pune interesele de partid mai presus de nevoile oamenilor. Haideți să construim un oraș mai bun pentru tineri!”, a mai declarat Vicențiu Mocanu.

Politica