joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au furat aluminiu dintr-o firmă din Caracal

Doi bărbați din Olt au furat mai multe profile de aluminiu dintr-o firmă din Caracal. Reprezentanții firmei au schimbat geamurile, iar hoții au furat profilele de la geamurile schimbate. Prejudiciul cauzat este de 7.000 de lei.

„În fapt, la data de 29 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către reprezentantul unei societăți comerciale, din municipiul Caracal, județul Olt, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras din curtea societății comerciale mai multe profile din aluminiu, în valoare de aproximativ 7.000 de lei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 38 de ani din municipiul Caracal și un tânăr de 27 de ani, din comuna Dobrosloveni, prejudiciul cauzat fiind recuperat și predat persoanei vătămate”, potrivit IPJ Olt.

Prejudiciul a fost recuperat și predat reprezentanților firmei. Cei doi bărbați au fosr prinși de oamenii legii și acum s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica