joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un primar gorjean a umplut gropile de pe drum cu pământ din islazul comunal

”E bătaie de joc! N-am mai văzut așa ceva”

Cu apropierea alegerilor, toți primarii care au fost mai puțin activi în ultimii patru ani par să fi fost treziți din letargie și, brusc, își manifestă un interes pentru problemele cetățenilor, cărora le vor cere votul pe 9 iunie, conform Gorj Express.

La Bolboși, primarul Viorel Rotaru, cunoscut sub numele de „Ectară”, continuă să se remarce și să arate că poate să îmbunătățească administrația locală la un nivel cu totul și cu totul diferit – unul care stârnește amuzamentul. Ultima „realizare” a primarului l-ar face invidios pe orice constructor de drumuri și, în special, pe specialiștii în infrastructură rutieră: a umplut gropile de pe drumul de acces la gospodăriile oamenilor cu pământ din malul islazului comunal.

În urmă cu o lună, Primăria Bolboși a cumpărat 1.800 de tone de piatră spartă, pentru care a plătit aproximativ 160.000 de lei. Materialul a fost depozitat pe un teren al primarului Viorel Rotaru și apoi distribuit pe străzile din satele comunei, provocând disconfort și nemulțumire în rândul localnicilor, care susțin că drumurile sunt acum aproape impracticabile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Relativ recent, primarul și ”specialiștii” din jurul său au găsit o nouă soluție tehnică pentru infrastructura rutieră: ”vulpăria”. Așa îi spun sătenii din Bolboși la huma de pământ care a ajuns pe la porțile lor, adusă cu remorca de oamenii primarului care au săpat într-un mal din islazul communal și au făcut rost de materia primă care va revoluționa tehnica în infrastructura de drumuri.

”E bătaie de joc! N-am mai văzut așa ceva”, spun cetățenii din Bolboși cu un râs amar.

Oamenii afirmă că doar comisarii Gărzii de Mediu îi pot tăia elanul ”întîiului specialist în drumuri” Rotaru, dacă vor face un control pe islazul din Bolboși, la sursa de ”vulpărie” a primarului.

Politica