joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Pușcaș confirmă instalarea lui Croitoru pe banca FCU: „Au mai fost cazuri”

Marius Croitoru urmează să fie prezentat la FCU Craiova, echipă pe care a mai antrenat-o și în trecut și de la care a plecat cu probleme. La acea vreme, Adrian Mititelu îl acuza pe tehnician că i-a afectat echipa și că i-a lăsat-o în genunchi. Patronul alb-albaștrilor spunea că antrenorul nu este tocmai capabil, pentru a face o treabă suficient de bună și le transmitea suporterilor să îi ceară socoteală direct lui Croitoru, pentru forma slabă a formației din Bănie.

Acum, Croitoru este gata să revină la FCU Craiova. Marcel Pușcaș spune că nu este nimic ciudat în această mutare, pentru că Adrian Mititelu a mai chemat în ajutor și alți antrenori pe care i-a criticat, în trecut. Printre cei dați drept exemplu nu avea cum să lipsească Nicolo Napoli. Oltenii sunt nevoiți să aducă și un antrenor cu licență PRO, alături de Marius Croitoru, pentru a respecta regulamentul din fotbalul românesc, măcar pe hârtie.

Au mai fost cazuri cu antrenori căzuți în dizgrație, care apoi au revenit la echipă. Adrian Mititelu a fost supărat și pe Napoli de opt ori, pe Rednic, Reghe, Pițurca, iată că unii pot reveni uneori. Marius Croitoru este un antrenor puțin mai dur, iar, după pedagogul Costantino, se pare că avem nevoie de mai multă duritate. Croitoru nu este un antrenor care perie jucătorii, iar patronul a considerat că este pastila de care avem nevoie acum. Să vedem acum cu licențele pe care le are, să vedem cu derogarea. El va mai aduce pe cineva cu licență PRO.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem la cinci puncte de Dinamo, dar suntem aproape și de cei de sus. E relativă și treaba asta cu retrogradarea. Diferențele nu sunt mari, suntem la câteva puncte de toate echipele, se joacă în continuare. Nouă ne trebuie 3-4 victorii ca să stăm liniștiți. Golurile primite se bazează pe niște greșeli, am greșit foarte mult pe faza de apărare. Faza de apărare începe de la atacant, toți au greșit”, a declarat Marcel Pușcaș, la Prosport Live.

Politica