luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

O tânără a ajuns la spital, după ce iubitul a bătut-o

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu

O femeie de 62 de ani a alertat poliția dupa ce fiica ei a fost batuta de iubit. Victima se afla acasa cand, pe fondul alcoolului si a mai multor discutii in contradictoriu, barbatul a luat-o la bataie. Aceasta a ajuns la spital.

Politistii gorjeni au intocmit pentru agresor un ordin de protectie, dar si dosar penal pentru violenta.

“La data de 15 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie de 62 de ani, din comuna Plopșoru, cu privire la faptul că fiica sa, a fost agresată de concubinul ei, în timp ce se aflau la domiciliu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 35 de ani, din orașul Turceni se afla la domiciliu, pe fondul unor discuții contradictorii și a consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu concubina sa, de 43 de ani, pe care ar fi lovit-o cu pumnii în zona feței și a corpului, provocându-i leziuni.

Aceasta a fost transportată la spitalul din localitate, unde a fost diagnosticată cu politraumatisme, prin agresiune.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând un risc iminent, fapt pentru care polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie”, conform IPJ Dolj.

spot_img
spot_img

Politica