joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A furat o mașină și a ajuns cu ea pe câmp

Tânărul nu avea permis de conducere și consumase alcool

Un tanar de 32 de ani, fara permis de conducere, a furat o masina si a ajuns cu ea pe camp, dupa ce a pierdut controlul volanului. Si nu e tot. Tanarul consumase alcool inainte. Aparatul etilotest a indicat 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta s-a ales cu dosar penal si a fost retinut pentru 24 de ore.

“Ieri, 15 februarie, polițiști din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 32 de ani, din comuna Galiciuca, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În fapt, în dimineaţa zilei de 15 februarie a.c., polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați de un bărbat, din comuna Galiciuica, cu privire la faptul că, în noaptea de 14 spre 15 februarie, i-a fost sustras autoturismul.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în noaptea de 14 spre 15 februarie a.c., tânărul de 32 de ani, ar fi sustras autoturismul, de la poarta locuinţei persoanei vătămate, pe care l-ar fi condus ulterior pe drumurile publice, iar, pe DJ 561 A, între localităţile Unirea şi Pleniţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit pe un teren agricol, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Ulterior, tânărul a părăsit locul faptei, fiind însă găsit de către poliţişti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

Cel în cauză a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 16 februarie, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica