luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Video/Lucrări la Centura de Sud a Craiovei

Se lucrează în această perioadă pe șantierul Variantei de Ocolire Sud Craiova. Stadiul fizic este 54%, conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova.

„Constructorul execută în această perioadă: lucrări la structuri (armare, cofrare, betonare), umpluturi ale rampelor podurilor/pasajelor, aprovizionare materiale pentru terasamente, lucrari la subtraversarea liniei CF. Din cauza umidității mare a solului, lucrările la terasamente nu se pot efectua în această perioadă”, potrivit reprezentanților DRDP Craiova.

În noiembrie anul trecut, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a declarat nemulțumit de constructorul Variantei Ocolitoare Craiova Sud și l-a amenințat cu rezilierea contractului și interzicerea participării la alte licitații. Lucrările sunt întarziere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din păcate, nu pot am cuvinte de apreciere pentru lucrările de pe șantierul Variantei Ocolitoare Craiova Sud (DN56- DN55- DN6). Antreprenorul italian este în întârziere și este slab mobilizat, iar lucrările sunt la un stadiu fizic de doar 52%, deși acestea aveau termen contractual de finalizare anul 2023! Atrag atenția constructorului că trebuie să se mobilizeze urgent și să finalizeze construcția celor 9,8 km ai centurii sud cât mai repede.În caz contrar, pe lângă penalitățile aplicate pentru nerespectarea termenelor contractuale, se poate ajunge la reziliere și la interzicerea participării la viitoare licitații”, a spus Grindeanu, în timpul vizitei făcute joi pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești.

spot_img
spot_img

Politica