luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A murit Horia Emil Cioflan, „doctorul cu mâini de aur“

Horia Emil Cioflan, unul dintre cei mai buni medici în Obstetrică-ginecologie din Europa, supranumit medicul cu „mâini de aur“, a murit la doar 57 de ani. Mama sa, de profesie tot medic, a decedat în ziua înmormântării acestuia.

Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Horia Emil Cioflan a fost unul  dintre cei mai buni specialiști în obstetrică-ginecologie. El avea competențe în chirurgie robotică, chirurgie oncologică ginecologică, chirurgie laparoscopică și histeroscopică la un cunoscut spital din București.

Medicul ar fi suferit un infarct în cabinetul său. Tragedia a fost urmată de o alta. Mama medicului, Ștefania Cioflan, medic la rândul său, nu a rezistat durerii pierderii fiului și a decedat chiar în ziua înmormânării lui. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN

A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienţi din situaţii extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă».

Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan.

Dumnezeu să-l odihnească!“, a transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

Comunitatea medicală a transmis CV-ul impresionant al medicului de renume internațional Dr. CIOFLAN E. EMIL HORIA la București, potrivit stirilekanald.ro

Activitate profesională universitară: Activa la Catedra de Obstetrică-Ginecologie, UMF Carol Davila, Bucureşti Doctor în Ştiinţe Medicale. Activitate profesională medicală: Medic primar obstetrică-ginecologie,

Competenta în: chirurgia endoscopică ginecologică şi chirurgia minim-invazivă pelvină pentru restabilirea fertilităţii la femeie, histeroscopie, chirurgie laparoscopica ginecologica, tratamentul infertilităţii, reproducere umană asistata, fertilizare in vitro, medicina materno-fetală, ecografie obstetricală şi ginecologică si colposcopie. Efectua intervenţii laparoscopice şi histeroscopice pentru toate afecţiunile ginecologice, inclusiv pentru tratamentul endometriozei severe şi al infertilităţii.

Stagii de perfectionare: Diploma europeana în chirurgie endoscopică ginecologica la Univeristatea din Clermont Ferrand, Franţa.

A primit numeroase premii obţinute în centre de pregătire de valoare atât din ţara cât și din străinătate.

Co-autor al două cărţi de specialitate şi a 20 articole de specialitate publicate în ţară şi străinătate. Alte activitati ca membru activ în: Societatea Română de Obstetrică şi Ginecologie Societatea Română de Ecografie Obstetricală şi Ginecologică Societatea Română de Chirurgie Minim Invazivă Ginecologică Societatea Americană de Chirurgie Laparoscopică Membru în comisiile de acordare a competenţelor în chirurgia laparoscopică în ginecologie şi histeroscopie.

Foto: Facebook

spot_img
spot_img

Politica