miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: I-a dat cu sticla în cap și acum este în arest

Un bărbat de 35 de ani a ajuns în arestul polițiștilor vâlceni, după ce și-a bătut prietenul și i-a dat cu sticla în cap. Totul s-a întâmplat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea. Între cei doi a început o ceartă din cauza unor articole sportive vândute de bărbatul de 35 de ani.

„În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au stabilit că, pe fondul unei discuții în contradictoriu, persoana bănuită ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu o sticlă în zona capului și cu un obiect tăietor – înțepător în zona abdomenului, cauzându-i acesteia leziuni care au necesitat îngrijiri medicale”, au spus oamenii legii vâlceni.

Victima a ajuns la spital pentru că avea nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul de 35 de ani a fost arestat inițial pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști în dosarul penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica