sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tâlhărie la păcănele, în Caracal. Tânără bătută

O tânără de 30 de ani a fost bătută de doi indivizi mascați. S-a întâmplat într-o sală de jocuri de noroc din Caracal, unde tânăra lucrează. Cei doi au plecat cu banii din casă – aproape 9.000 lei.

„In fapt, la data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 05:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, o persoană ar fi fost agresată fizic în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Caracal și i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Caracal, care, din primele verificări, a stabilit faptul că două persoane mascate au pătruns în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Caracal, unde au agresat fizic o tânără de 30 de ani, angajată a societății comerciale, și au sustras 8.700 de lei”, transmite Poliția Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată și au început să îi caute pe autori. Au reușit să îi identifice.

„In urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 22 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt, bănuiţi de comiterea faptei. După administrarea probatoriului, la data de 19 ianuarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele a doi tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, mai arată Poliția Olt.

Cel de-al treilea tânăr, nu a fost găsit încă.

„Polițiștii desfășoară activități specifice în vederea prinderii și tragerii la răspundere penală a acestuia, întrucât tânărul se sustrage de la urmărirea penală”, conform Poliției Olt. A fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui.

Ceilalți doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Politica