miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Protest cu un tractor. Au fost anunțate sute de utilaje

Un singur tractor a fost adus în Piața Constituției, deși la protestul autorizat de primărie erau așteptați 5.000 de fermieri și transportatori cu 200 de utilaje. O posibilă explicație circulă pe grupurile protestatarilor: oamenii nu au vrut să-i facă jocul Dianei Șoșoacă și al avocatului pe care l-ar fi pus să obțină aprobarea pentru miting. În București erau anunțate trei zile de manifestații în Piața Constituției. 

Prefectul Capitalei a spus, vineri seară la Digi24, că primarul general Nicușor Dan a aprobat cererea pentru un protest politic inițiat de Diana Șoșoacă și a recomandat că „de preferat ar fi ca cei care protestează pentru o serie de nevoi reale să nu se amestece cu această acțiune”.

La rândul său, primarul general s-a apărat și a declarat că „a avut o cerere care a întrunit condițiile legale și pe care am aprobat-o”, spunând că este „pur politicianism” să fie asociat cu Diana Șoșoacă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit traseului aprobat, de la ora 6.00 urma să aibă loc adunarea mijloacelor auto (maxim 100 tractoare şi 100 capete tractor de tir) pe Șos. Alexandriei, iar între orele 6:30-7:00, era programată deplasarea mijloacelor auto până în Piaţa Constituţiei. Duminică dimineață, la ora 7.30, în Piața Constituției erau un cap tractor de TIR cu un tractor pe platformă și trei autovehicule civile, scrie digi24.ro

Foto: arhivă

Politica