luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

S-a dat sentința pentru ucigașul fostei contabile a Primăriei Baia de Fier

Instanța a determinat acordarea unor daune materiale

Tribunalul Gorj a emis verdictul în cazul în care un bărbat din Argeș a fost judecat pentru omor calificat, având ca victimă propria parteneră de viață. Magistrații au hotărât ca Ginel Rolea să petreacă 16 ani în închisoare. Această sentință poate fi contestată în termen de zece zile.

Condamnă pe inculpatul Rolea Ginel, în prezent arestat în Penitenciarul Craiova, la pedeapsa de 16 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru al familiei. Deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata reținerii și a arestului preventiv, începând cu data de 24.07.2023 la zi. Menține starea de arest preventiv a inculpatului Rolea Ginel”, e sentința judecătorilor gorjeni, conform Pandurul.

De asemenea, instanța a determinat acordarea unor daune materiale în sumă de 20 de mii de lei către familia femeii pe care bărbatul a ucis-o cu premeditare în această vară. În plus, judecătorii au decis că individul este obligat să plătească și câte 30 de mii de lei pentru fiecare dintre cei trei membri ai familiei, ca compensație pentru suferințe morale. Ginel Rolea a comis omuciderea în luna iulie a Marianei, fosta contabilă a Primăriei Baia de Fier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

S-au cunoscut pe internet și femeia voia să încheie relația cu el. Se mutaseră împreună acasă la ea, în Baia de Fier. Bărbatul n-a vrut să plece și a pus la cale un plan diabolic. A ucis-o cu 16 lovituri de cuțit în propria bucătărie, apoi a sunat singur la 112. Medicii sosiți la fața locului n-au mai putut s-o salveze pe Mariana.

spot_img
spot_img

Politica