vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Moștenitorul Ferrari, plimbare cu Dacia prin București

Piero Ferrari,  moștenitorul brandului de mașini Ferrari, a făcut o plimbare cu Dacia prin București. Acesta se declară îndrăgostit de capitala țării noastre.  El împreună cu soția sa, românca Romina Gingașu au petrecut clipe frumoase în București.  

Cei doi s-au căsătorit în anul 2021 și locuiesc împreună în Italia. Romina Gingașu în vârstă de 31 de ani și-a găsit fericirea alături de moștenitorul imperiului Ferrari în vârstă de 78 de ani. Se pare că omul de afaceri nu s-a îndrăgostit nebunește doar de românca noastră, ci și de București. Din când în când, cuplul vizitează și România, așa cum a făcut de curând. Cu o avere estimată la 6,3 miliarde de euro, Piero nu a avut nimic împotrivă să facă o plimbare cu Dacia cumpărată chiar de el, scrie Cancan.ro.

Omul de afaceri Italian este îndrăgostit de Capitală și chiar și-a făcut prieteni aici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Vine în fiecare lună. Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul aici este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, a spus Romina Gingașu.

Soția lui Piero Ferrari nu vine doar în vizită la noi în țară sau pentru plimbările pe străzile Capitalei. Romina Gingașu a făcut investiții pe piața imobiliară din România în valoare de 10 milioane de euro.

sursa foto:cancan

Politica