luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Amantlâc la Casa Regală din Danemarca. Prințul a fost prins cu amanta în Spania

Frederik, viitorul rege din Danemarca, ar fi fost prins în fapt cu amanta, în Spania. Monarhia daneză este într-un scandal imens, după ce s-a vehiculat că prințul Frederik a fost prins în fapt cu amanta.

O revistă din Spania a publicat „imagini exclusive” care dau de înțeles că viitorul rege al Danemarcei are o aventură cu o femeie originară din Mexic. Aceasta se numește Genoveva Casanova.

Prersa din străinătate a scris că viitorul rege danez și amanta lui au stat 12 ore împreună. Au început cu o plimbare prin parc, iar în jurul orei 19:00 s-au îndreptat spre locuința femeii. Acolo, au petrecut toată noaptea împreună. Dimineața, prințul a fost văzut în timp ce părăsea casa femeii, scrie Cancan.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Genoveva Casanova a negat toate acuzațiile.

„Neg categoric acuzațiile privind o relație romantică între prințul Frederik și mine. Fiecare acuzație nu numai că este complet lipsită de adevăr, dar și denaturează faptele în mod răutăcios. Această problemă este analizată de avocații mei, care vor lua măsurile necesare pentru a-mi proteja drepturile la onoare, adevăr și intimitate.”, a declarat Genoveva Casanova.

Reprezentanții Casei Regale din Danemarca au reacționat imediat, după toate zvonurile.

„Politica noastră de ani buni este de a nu comenta sau confirma niciun detaliu legat de chestiuni private. În plus, am dori să subliniem angajamentul nostru de a respecta intimitatea membrilor familiei regale, inclusiv a prințului moștenitor”, a anunțat Casa Regală din Danemarca.

După toate aceste acuzații, prințesa Mary, soția viitorului rege și-a arătat sprijinul pentru soțul ei, purtând un colier delicat cu „F”. 

sursa foto: cancan.ro

spot_img
spot_img

Politica