luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Sorin Cârțu spera ca Edi Iordănescu să debuteze la națională un jucător de la Craiova

Edi Iordănescu nu este în cele mai bune relații cu oltenii, de când Andrei Ivan și Alex Mitriță au fost îndepărtați de la echipa națională. Trupa din Bănie i-a mai trimis la lot doar pe Nicușor Bancu și pe Vlad Screciu. Acum, CSU Craiova are mai mulți fotbaliști valoroși care pot fi o soluție pentru selecționer. Primul ar fi Alexandru Crețu, mijlocașul care a făcut un sezon extraordinar în tricoul alb-albastru.

Sorin Cârțu spune că Ștefan Baiaram ar fi meritat un loc la EURO, dacă nu se accidenta. Fostul președinte de la CSU Craiova este supărat pentru faptul că tânărul jucător nu va avea șansa să ajungă la turneul final din Germania.

Vorbea cu cineva şi am intervenit. Să nu invoce niciodată că a avut ghinion. Nu, este o vină personală pentru ceea ce i s-a întâmplat. De anul trecut, când s-a jucat finala aia de juniori. Are “n” accidentări musculare. Iar accidentările musculare sunt numai ale jucătorului. Nu trebuie să invoci nici antrenorul, nici preparatorii. El nu este un jucător care să spui că pierde nopţi sau că bea. Nu este un băutor, e un băiat frumuşel, cred că face alte…

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu îl înţeleg, a pierdut două mari şanse. S-a accidentat înainte de turneul final european de tineret. Putea să apară acolo, să îşi facă o imagine. Acum s-a accidentat de precompetiţia asta majoră. Dai cu piciorul la o şansă pe care nu ştii când o vei întâlni. N-are ce să îmi spună. Eu ţin la el, i-am reproşat exact ceea ce am gândit. Şi ceea ce am spus lui, spun şi aici.  E clar că putea fi în ideile lui Iordănescu. Tu dai cu piciorul la şansa asta”, a spus Baiaram, potrivit fanatik.

spot_img
spot_img

Politica