luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Lino Golden a făcut pasul cel mare: „Cuvintele nu valorează nimic”

În trecut, Lino Golden spunea că este pregătit să se căsătorească cu iubita lui și a simțit din prima clipă că Alexandra este aleasa

Lino Golden a strâns curajul și a pus întrebarea cea mare iubitei sale. Cei doi au împreună mai mult de un an, și de când au format un cuplu, au fost inseparabili. Tânăra nu a avut nicio bănuială că urma să fie cerută în căsătorie. Iată cum a fost surprinsă de artist în cursul serii trecute.

În luna iunie a anului trecut, Lino Golden a făcut publică relația sa cu iubita lui pentru prima dată. De atunci, artistul și partenera sa au fost inseparabili, iar Lino Golden a fost mereu deschis în exprimarea iubirii sale pentru tânăra care i-a cucerit inima. Seara trecută a marcat un moment extrem de emoționant pentru cei doi, deoarece a ales să o ceară în căsătorie pe Alexandra.

Lino Golden a împlinit 26 de ani pe 5 octombrie, dar artistul și-a sărbătorit ziua de naștere aseară. Dacă toată lumea se aștepta ca el să fie în centrul atenției, mai ales că evenimentul era organizat cu această ocazie, tânărul a avut alte planuri, asta pentru că și-a cerut iubita în căsătorie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alexandra nu a bănuit că Lino Golden voia să o ceară de soție, iar cererea a avut loc în fața apropiaților, fericiți pentru că artistul și partenera lui au făcut și acest pas. Pe Instagram, cei doi au postat mai multe imagini și videoclipuri din acest moment special.

„Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu. O mie de cuvinte nu valorează nimic și voiam să îți zic dacă vrei să fii soția mea?”, este o parte din declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Lino Golden iubitei sale.

În trecut, Lino Golden spunea că este pregătit să se căsătorească cu iubita lui și a simțit din prima clipă că Alexandra este aleasa. Artistul declara că își dorește o familie și că și-a găsit liniștea alături de iubita lui, iar în urmă cu câteva zile, cei doi au mărturisit că s-au mutat în casă nouă.

„Da, ea este aleasa. Ea e cea mai tare femeie pe care am cunoscut-o și nu cred că mai există nici o femeie ca ea, pentru mine. Sută la sută o să se întâmple multe chestii de viitor în acest cuplu”, spunea Lino Golden, la Antena Stars, în urmă cu câteva luni.

spot_img
spot_img

Politica