joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoț din mașini, reținut la Craiova. Le-a și tăiat anvelopele

Un tânăr de 28 ani, din Craiova, a fost reținut de polițiști după ce a tăiat anvelopele mai multor mașini parcate în oraș, iar din unele a și furat mai multe bunuri. În plus, tânărul este acuzat și că a smuls bijuteriile de la gâtul unei femei, în urmă cu trei ani.

Acum este cercetat penal pentru tâlhărie, furt calificat şi distrugere.
„În fapt, acesta este bănuit că în perioada septembrie-octombrie a.c., ar fi distrus, prin tăiere, anvelopele de la mai multe autoturisme parcate şi ar fi sustras mai multe bunuri, din două dintre acestea.
Totodată, din cercetări s-a stabilit că acesta ar fi smuls bijuteriile de la gâtul unei femei, în cursul zilei de 05 mai 2020, faptă reclamată ca fiind comisă de autor necunoscut.
Ieri, 26 octombrie, în urma unor activităţi informativ-operative desfăşurate de poliţişti, tânărul a fost prins în municipiul Craiova, fiind condus la audieri.
În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, furt calificat şi distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată IPJ Dolj.
Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de arestare preventivă.

foto: arhiva

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica