joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cine este femeia care a câștigat două medalii de aur și una de argint la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor

„Sunt bucuroasă de parcursul meu aici și se pare că, dacă muncești din greu, rezultatele o să fie pe măsură!”

Ileana-Denisa Știrbulescu, originară din Gorj și angajată în calitate de ofițer de poliție la Centrul Național Sistem Informatic Schengen (Centrul Național SIS) din cadrul Aparatului Central al Ministerului Afacerilor Interne, s-a evidențiat prin obținerea a două medalii de aur și una de argint la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor.

Competiția s-a desfășurat în perioada 29 septembrie – 7 octombrie în Torrevieja, Spania. La competiție au luat startul peste 30 de națiuni, care au concurat la 40 de sporturi.

La această ediție am reușit să aduc în palmaresul României un număr de 3 medalii, respectiv: Locul II – la proba individuală de cros, 8 km; Locul I – la proba pe echipe mixt, 8 km; Locul I – la proba pe echipe feminin, 8 km. Sunt bucuroasă de parcursul meu aici și se pare că, dacă muncești din greu, rezultatele o să fie pe măsură!“, a transmis, conform adevarul.ro, Denisa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La această competiție au participat sportivi in toate structurile de siguranță: pompieri, poliție, poliție locală, precum și pensionari.

„Organizarea a fost foarte bună. A fost destul de greu pentru că timpul a fost destul de scurt. Eu am plecat luni și m-am întors miercuri. A fost prima participare la această competiție. Ar fi fost nevoie de un timp mai mare de acomodare, deoarece acolo era o umiditate foarte ridicată și a fost destul de cald“, a precizat Ileana-Denisa Ştirbulescu.

În acest an, polițista va mai participa Campionatul Național de Atletism, la proba de 800 de metri. Tânăra poliţistă, originară din municipiul Motru, a reuşit să câștige și trei medalii de aur, una de argint şi o altă medalie de bronz la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, în vara anului trecut, la Rotterdam.

Ileana-Denisa Ştirbulescu a terminat Academia de Poliţie la profilul Combaterea Criminalităţii Organizate și a fost repartizată la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate din Ilfov.

Politica