sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și-a dat foc în fața blocului

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Conform Antena3, băiatul ar fi recurs la acest gest după ce ar fi pierdut 3.000 lei la păcănele.

Reamintim că în această dimineață la orele 08.53, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat s- a autoincendiat. În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor ce au condus la decesul persoanei și stabilirea identității acestuia.

UPDATE: Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost informați în această dimineață, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului”, potrivit ISU Vâlcea.

Un bărbat și-a dat foc în fața unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Arsurile i-au fost fatale.

S-a întâmplat în această dimineață în cartierul 1 Mai, în fața blocului S13.

Salvatorii chemați la fața locului l-au găsit carbonizat. Oamenii legii încearcă să îi stabilească identitatea.

Revenim cu detalii!

Foto: gazetavalceana.ro

Politica