Oltenii sunt la mâna echipei pe care Neagoe a lăsat-o baltă: „Poate ne ajută să dăm baraj”

Eugen Neagoe a plecat cu scandal de la Universitatea Cluj. Antrenorul nici nu a stat pe gânduri când a primit oferta de la CSU Craiova și a acceptat imediat. Totuși, ardelenii nu au fost încântați de acest lucru și au acceptat cu greu faptul că tehnicianul și-a făcut planuri cu o altă formație din Liga 1. Acum, formația din Bănie este la mâna clujenilor de la „U”, care joacă finala Cupei.

Alexandru Crețu, cel mai bun fotbalist de la CSU Craiova, în meciul cu Rapid, spune că este foarte important pentru echipa lui să ajungă în cupele europene. El speră ca U Cluj să câștige Cupa României. Astfel, locul 4 ar merge la meciul de baraj pentru Conference League.

Cred că a fost un meci spectaculos, pe contre. Am rămas repede cu om în minus și ne-a fost mai greu, au marcat două goluri din penalty. Cred că primul a fost acordat cam ușor, dar al doilea, la mine, a fost. M-a lovit mingea direct în mână, n-am protesta, n-am avut ce să-i fac. Mă bucur că mi-am ajutat echipa să scoată un rezultat bun. Nu mai contează pe ce post joc atât timp cât îmi ajut echipa. Important este să terminăm pe locul patru, poate ne ajută „U” Cluj să câștige Cupa și să dăm baraj. Ne pare rău că ajungem să stăm la mâna altora”, a declarat mijlocașul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Crețu consideră că rezultatele obținute de CSU Craiova în acest sezon au fost foarte slabe, pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul din Bănie. Totuși, mijlocașul recunoaște că Farul merita să fie campioana României, pentru felul în care a jucat anul acesta și pentru munca pe care Gică Hagi o face acolo.

Anul ăsta este un an eșuat total pentru noi! Nu poți să stai până în ultima etapă să vezi dacă joci în Europa… e trist. Foarte, foarte puțin pentru Craiova! Vom trage linie la final, vedem ce va decide conducerea și unde vom fi la anul.Mai avem șanse la locul trei, dar Farul… felicitări echipei campioane, au câștigat meritat, dar cred că petrec o săptămână încontinuu de acum. E greu, vă dați seama, nu cred în locul trei, vedem ce face „U” Cluj în Cupă. Mă bucur pentru cei de la Farul, au meritat. Au jucat copiii, au jucat fotbal, domnul Hagi merită felicitat pentru ce face, ridică fotbalul din România”, a mai spus Alexandru Crețu.

Populare

Recomandări

60 de kilograme de pește, confiscate de polițiști

Doi bărbați s-au ales cu dosar penal Polițiștii doljeni au...

Dragoș Bon dă vina pe teren, după egalul cu Tunari: „E jalnic”

CSU Craiova a scos un egal în finalul meciului...

AFIR Gorj scapă de DNA. Ce prejudiciu au fost obligați să achite

Au scăpat de condamnări penale, dar nu și de...

În weekend, Craiova e în sărbătoare! Parcul Nicolae Romanescu împlinește 120 de ani

Cu 120 de ani în urmă, prindea viață, la...