Video/ Stomatolog reținut pentru înșelăciune

O femeie, de 33 de ani, din Craiova, de profesie stomatolog, a fost reținută, pentru 24 de ore, de polițiști pentru înşelăciune, fals intelectual şi uz de fals. Craioveanca a decontat prin Casa de Asigurări de Sănătate Dolj servicii medicale stomatologice fictive mai multor pacienți, printre care și minori, în perioada mai 2022 – februarie 2023. Prejudiciul cauzat CAS Dolj este de peste 98.0000 lei.

„Din cercetările efectuate a rezultat că în perioada mai 2022 – februarie 2023, femeia de 33 de ani, în calitate de medic stomatolog, prin completarea și depunerea unor înscrisuri nereale, ar fi indus și mențiunt în eroare reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Dolj, solicitând și decontând servicii medicale stomatologice fictive acordate unor pacienţi, inclusiv minori, fapt ce ar fi avut ca urmare obținerea unui folos patrimonial injust”, potrivit IPJ Dolj.

Au fost efectuate șase percheziții în Bănie și comuna Radovan, atât la domiciliul cadrelor medicale, cât și la sediul cabinetelor stomatologice. În urma descinderilor, au fost identificate și ridicate înscrisuri şi medii de stocare, ce constituie mijloce de probă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul acestei zile, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea luării unei măsuri preventive.

Populare

Recomandări

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

Cu fracuri și rochii de epocă „la purtător”. Craiovenii, chemați la paradă

Se împlinesc 120 de ani de la inaugurarea Parcului...

Revista Mozaicul, 25 de ani de apariție

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 25...

ANM: Căldura se prelungește până la sfârșitul lunii octombrie

Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât cele normale pentru...