vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Neagoe și-a băgat fundașii în ședință, înainte de Rapid – CSU Craiova

Eugen Neagoe se așteaptă la o nouă partidă spectaculoasă, luni, împotriva celor de la Rapid București. Antrenorul formației din Bănie spune că și-a băgat în ședință apărătorii, pentru a le explica acestora ce erori au făcut în ultimele jocuri.

„Întotdeauna partidele dintre Rapid și Universitatea Craiova au fost spectaculoase, s-au marcat multe goluri. Vă aduceți aminte că și în ultima partidă între noi și Rapid s-au marcat patru goluri, au fost multe ocazii de poartă. Din păcate nu suntem unde ne-am dorit cu toții, meritam să fim mai sus după tot ce am arătat în play-off. Am avut o discuție cu o parte din jucători de dimineață, înaintea antrenamentului am avut o vizionare cu fundașii și discutam de erorile pe care le-am făcut în partidele din play-off. Am primit goluri nepermis de ușor, cu toate că am jucat un fotbal spectaculos și ne-am creat foarte multe ocazii de a marca la fiecare partidă”, a declarat tehnicianul alb-albaștrilor.

Chiar dacă șefii clubului au spus clar că Neagoe nu va fi schimbat la finalul acestui sezon, antrenorul este conștient că punctele sunt cele mai importante și că nimeni nu o să câștige titlul cu ratări și laude pentru stilul spectaculos de joc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până la urmă punctele sunt cele mai importante, chiar dacă jocul nu a fost unul rău. Cred că meritam să fim echipa care să se bată la campionat, dar asta este realitatea. Trebuie să ne batem pe un loc de Conference League, ne dorim să realizăm acest lucru și cred că suporterii vor fi lângă noi”, a mai spus antrenorul.

Politica