vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cârțu, dezamăgit la final de sezon: „Parcă suntem blestemați”

CSU Craiova nu a reușit în 10 ani să câștige campionatul, în România. În primul an nici nu avea cum, pentru că formația a fost înscrisă direct doar în Liga 2 și a fost nevoită să aștepte promovarea. Ulterior, oltenii au încercat să formeze o formație de top, care să domine Liga 1. Nu s-a întâmplat.

Singurul moment în care Mihai Rotaru chiar a sperat, cu adevărat, la titlu, a fost în perioada în care îl avea pe Bergodi antrenor. Italianul a fost vicecampion, după ce a jucat cu trofeul pe masă, pe „Ion Oblemenco” și a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj.

Acum, Sorin Cârțu spune că CSU Craiova merita mai mult în acest sezon. Președintele alb-albaștrilor spune că trupa din Bănie parcă ar fi blestemată, la felul în care a pierdut puncte în ultimii ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Să vedem ce se mai întâmplă luni și, în funcție de ce se întâmplă luni, ce se mai întâmplă și duminica viitoare. Dacă este așa cum ne dorim noi, cu victorii, pe urmă barajul, lucru care v-am spus, la ceea ce am jucat și tot ceea ce am arătat în play-off-ul ăsta, nu aveam voie să stăm acum cu inima în gât, cu regrete, cu analiză negativă.

Au fost 4 jocuri, cele cu FCSB și CFR Cluj, în care trebuia sa avem minim 8 puncte, dacă nu mai mult. Nu se supăra nimeni, am condus partidele respective, le-am avut sub control, am luat 3 puncte din 4 meciuri. Gândiți-vă unde eram cu 5 puncte în plus. Sunt regrete și, din păcate, le avem mereu, și anul trecut, parcă suntem blestemați”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Sport Total FM.

Politica