sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drogat cu cocaină, prins conducând o mașină

Un tânăr de 20 ani din Râmnicu Vâlcea a fost prins de polițiști, pe o stradă din Târgu Jiu, în timp ce conducea o mașină deși se drogase cu cocaină. Polițiștii i-au făcut dosar penal.

„La data de 20 mai a.c., ora 01:20, polițiști din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic, pe strada Traian, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea. Polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, acesta indicând un rezultat pozitiv la cocaină. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.”- IPJ Gorj

Noaptea trecută polițiștii rutieri au oprit pentru control 542 de autovehicule și au efectuat 277 de testări cu aparatul etilotest și 11 cu aparatul drugtest. Polițiștii au dat 153 de amenzi în valoare de peste 46.000 de lei. Totodată, au fost reținute 8 permise de conducere și 11 certificate de înmatriculare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe de altă parte, polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, criminalistică, investigarea criminalității economice sau investigații criminale au controlat 51 de societăţi comerciale și au legitimat 840 de persoane.

Politica