vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gogoașă, liderul Peluzei Sud 97, atacat cu un topor de fanii CSU Craiova

Ultrașii Universității Craiova l-au atacat cu un topor pe „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud, în centrul Băniei. Acesta era alături de cei de la Farul. Totul s-a întâmplat înainte de meciul dintre CSU Craiova și echipa lui Gică Hagi, după cum notează fanatik.ro. Grupul „Fervent” din galeria constănțenilor este înfrățit cu galeria lui FCU Craiova, iar liderii grupului s-au întâlnit într-un bar din oraș.

Câțiva ultrași de la Peluza Nord Craiova au aflat localul în care liderul Peluzei Sud se afla și l-au atacat, conform sursei citate. „Gogoașă” a fost provocat să iasă afară să îi înfrunte.

La data de 13 mai a.c., politiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în mediul online a fost postată o înregistrare audio-video din care se observă că în noaptea de 12/13 mai a.c., pe strada Arieș, două persoane necunoscute de sex bărbătesc, având feţele acoperite și având un obiect tăietor, ar fi adresat amenințări cu acte de violenţă față de doi bărbați de 34, respectiv 44 de ani, ambii din municipiul Craiova”, informează IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul fără drept de obiecte periculoase, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

Politica