joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rivaldinho nu a mai rezistat la CSU Craiova: „Nu mai vreau să fiu a doua sau a treia opțiune”

Rivaldinho nu s-a adaptat prea bine la CSU Craiova și a decis să plece, înainte de finalul acestui sezon. Atacantul nu a apucat să arate prea multe la Craiova. Brazilianul a bifat 27 de meciuri pentru trupa din Bănie. El s-a făcut remarcat doar cu un gol și trei pase decisive.

Fiul lui Rivaldo spune că nu vrea să mai fie rezervă. Astfel, fotbalistul i-a cerut lui Mihai Rotaru să îl lase să plece. Acum, Rivaldinho își caută o altă echipă, unde să fie titular. Acesta spune că se simte bine în România. Astfel, nu ar fi exclus să rămână tot în Liga 1.

„A fost decizia mea. Am și eu o vârstă și nu mai vreau să fiu a doua sau a treia opțiune. Am vorbit cu domnul Rotaru zece minute. Totul a fost foarte, foarte OK. Am reziliat în condiții amiabile. Apoi, am făcut și ultimul antrenament cu echipa. N-am reproșuri de făcut. Acum, în perioada următoare, voi vedea ce se va întâmpla. Mie îmi place foarte mult România. Familia se simte minunat aici. Probabil, vor apărea diverse oportunități în scurt timp. Ori din România, ori din străinătate. Mulțumesc Craiovei și suporterilor Universității. Să ne revedem sănătoși”, a spus Rivaldinho, potrivit GSP.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica