vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Au furat tabla necesară pentru renovarea bisericii

Tabla necesară pentru renovarea bisericii din Tarnița a fost furată chiar din incinta lăcașului de cult. Reprezentanții bisericii au alertat poliția, care a deschis o anchetă pentru depistarea făptașilor.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Baia de Aramă au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că, de la o biserică din orașul Baia de Aramă, ar fi fost sustrase trei role de tablă din cupru. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Baia de Aramă care, în urma cercetărilor, au stabilit că lăcașul de cult se află în renovare, respectiv schimbarea acoperișului, iar  în noaptea de 19/20 aprilie a.c., persoane necunoscute, prin forțarea ușii de acces, au pătruns în incinta bisericii, de unde ar fi sustras trei role de tablă din cupru”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Gabriela Ciocioană.

S-a constituit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica