duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO! Ramona Olaru s-a fotografiat într-o ipostază extrem de provocatoare

Asistenta TV își asumă relația cu iubitul milionar: „Voi deveni din ce în ce mai fierbinte”

Ramona Olaru s-a fotografiat într-o ipostază cu adevărat provocatoare. Asistena de la Neatza cu Răzvan și Dani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei milionar. Cei doi sunt foarte fericiți împreună. Pe lângă imaginea pe care a postat-o, vedeta a transmis și un mesaj.

Ramona Olaru este foarte activă pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește atât momentele frumoase, cât și cele mai puțin frumoase din viața ei cu fanii săi de pe Instagram, Facebook și TikTok.

De această dată, asistenta TV s-a pozat într-o ipostază provocatoare și a postat fotografia pe Instagram, alături de un mesaj. În imagine se află picioarele ei încălțate cu tocuri roșii, dar și mâna iubitului ei milionar, care o ține de un pantof.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din motive personale, voi deveni din ce în ce mai fierbinte, mai inteligentă și mai dedicată liniștii mele interioare ca niciodată! ❤️”, a scris asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani la postarea pe care a făcut-o.

Asistenta TV își asumă relația cu iubitul milionar

În urmă cu câteva zile, Ramona Olaru le-a arătat fanilor ei de pe rețelele personale de socializare că își asumă relația cu iubitul milionar. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat câteva fotografii speciale cu partenerul ei, însă acestuia nu i se vede fața, căci ea îl ține strâns în brațe. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat la un restaurant.

Politica