sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Olt, reținut pentru acte de exhibiționism, în fața unei copile

Un bărbat de 54 de ani, din localitatea Tufeni, judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore. Bărbatul este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, de către poliţiştii din Piteşti. Acesta ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în faţa unei minore, pe o stradă din Piteşti.

„Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și au reținut un bărbat de 54 de ani, din Tufeni, județul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 27 martie, în jurul orei 17:00, bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unei minore care se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 28 martie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”,transmite IPJ Argeş.

Politica