vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii doljeni, întâlnire cu jandarmii

Aproximativ 1000 de elevi și preșcolari, din mai multe instituţii de învăţământ preuniversitar, din municipiul Craiova şi din județ, au fost oaspeții jandarmilor doljeni. Cu ocazia aniversării a 172 de ani de existență, jandarmii i-au așteptat pe cei mici la Stadionul de Atletism din cadrul Complexului Sportiv Craiova.

Elevilor le-a fost prezentată tehnica din dotare, folosită în îndeplinirea misiunilor.

„Miercuri am avut parte de toate aceste lucruri minunate la o activitate desfășurată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, în cadrul programului dedicat aniversării a 173 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, începând cu ora 10.00, pe Stadionul de Atletism din cadrul Complexului Sportiv Craiova, cele două unităţi de jandarmi au fost gazdele a peste 1000 de elevi şi preşcolari, din mai multe instituţii de învăţământ preuniversitar, din municipiul Craiova şi judeţul Dolj.

Toţi cei prezenți au avut posibilitatea să vizualizeze mai multe ateliere unde au fost expuse tehnica din dotare folosită în îndeplinirea misiunilor curente de ordine și siguranță publică şi cea din dotarea structurilor antiteroriste,  autovehiculele și ATV-urile din înzestrare, precum şi exerciţii demonstrative constând în dresajul câinilor de serviciu, exerciţii de autoapărare, intervenție și aplinism.

Astfel de activități au avut loc în aceste zile și în subunitățile Calafat și Băilești, din județul Dolj”, potrivit jandarmilor doljeni.

Politica