luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înlocuitorul lui Napoli la flash-interviu: „Asta ne-am dorit”

Nicolo Napoli nu s-a prezentat la flsh-interviu, după victoria oltenilor, scor 3-0, în fața celor de la CS Mivoeni. Antrenorul italian a fost înlocuit de Florin Drăgan, unul dintre antrenorii din clubul patronat de Adrian Mititelu. Acesta a explicat faptul că formația din Bănie și-a propus să câștige tot ce se poate, după pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale.

Băieții au făcut un joc tactic foarte bun. Ne așteptam, asta ne-am dorit. Ne-am dorit să ducem cel puțin un meci egal la pauză și să forțăm în repriza a doua. Dragoș este un jucător extraordinar. Mă bucur că e din nou convocat la națională, o merită din plin. Avem un lot numeros și valoros. Ne dorim să ne pregătim bine în pauza care urmează și apoi să continuăm să câștigăm, să adunăm puncte și să terminăm play-out-ul pe primul loc. Locul nostru este sus. Până la Cupă mai avem. Sperăm să câștigăm cu Petrolul”, a spus Florin Drăgan, „înlocuitorul” lui Nicolo Napoli, la finalul meciului.

Absența lui Nicolo Napoli de la interviuri a ridicat semne de întrebare. Astfel, au apărut zvonuri conform cărora Adrian Mititelu ar dori să îl înlocuiască pe tehnicianul italian, mai ales după ce alb-albaștrii au ratat calificarea în play-off.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: captură DigiSport

Politica